Over Karen

foto karenKaren Van Heuckelom begeleidt veranderingsvraagstukken in diverse organisaties in Vlaanderen en Nederland, is gecertificeerd coach, partner bij 21 Lobsterstreet, bezielster van i-Essence en zelf ook 45-plusser.

Na 10 jaar ervaring in het managen van een eigen KMO heeft ze een totale nieuwe wending aan haar loopbaan gegeven. Na opleidingen in Procesadvisering en Coaching legde ze zich als zelfstandig ondernemer toe op het begeleiden van  mensen en organisaties in verandering.

De afgelopen jaren ging ze steeds meer focussen op de uitdagingen waar ouder wordende medewerkers en hun leidinggevenden voor staan. Dit leidde tot het oprichten van het 45-PlusPerspectief, waarbij Karen bedrijven begeleidt die de gevolgen van de demografische veranderingen aanpakken en hierover op een transparante manier de dialoog in de organisatie aangaan.

Haar ervaringen in haar eigen KMO, het weten om te gaan met en het kunnen bewegen in diverse bedrijfsculturen als veranderingsbegeleider, het inzetten van veelzijdige participatiemethodieken en dynamische werkvormen en haar systemische organisatie-blik maken van haar een ideale sparring partner om te werken rond dit maatschappelijke thema.

Laat je inspireren en stimuleren door Karen als 45-plusser

Karen spreekt in de eerste plaats uit eigen ervaring. Haar persoonlijke proces als 45-plusser is een bron van inspiratie voor iedereen in deze levensfase en ligt aan de basis van alles wat ze doet. Vanuit die authenticiteit stimuleert zij anderen om hun wijsheid en talenten voluit in te zetten om zo maximaal bij te dragen aan persoonlijke ontwikkeling én de organisatie-doelen.

Laat je begeleiden en ondersteunen door Karen als coach en veranderingsbegeleider

Al sinds 2005 werkt Karen als gecertificeerd coach met individuen en begeleidt verandering in teams of afdelingen bij diverse bedrijven en overheden in Vlaanderen en Nederland.

Ze wordt vooral gewaardeerd voor haar warme en open persoonlijkheid, haar vermogen om rust en helderheid te scheppen, haar doelgerichtheid en scherpe waarneming, het makkelijk kunnen verplaatsen in de problematiek en van daaruit klantgericht mee kunnen denken in mogelijkheden.

Haar diverse opleidingen zoals procesadvisering, systeemopstellingen, gestalt-coaching en psycho-energetisch leiderschap liggen mee aan de basis van haar grote vakkennis. Ook de werkervaring die ze de jaren daarvoor opdeed (trainer creatief denken, facilitator van brainstormsessies en het managen van een KMO) zorgen ervoor dat ze in diverse organisatieculturen kan gedijen en zich perfect kan inleven in heel uiteenlopende werksituaties.

Verruim je perspectief door Karens connectie met 21 Lobsterstreet

21Lobsterstreet is een dynamische groep van experten die hun diverse talenten inzetten waar mensen en organisaties nood hebben aan creativiteit, innovatie en verandering. Ze werken op de grens van intellect en intuïtie, gaan met plezier moeilijke uitdagingen aan en antwoorden in resultaten. Dit netwerk geeft haar inspiratie.

Ontdek Karen als bezielster van i-Essence

Samen met Sanne Bruijne organiseert en begeleidt Karen een intensief driedaags seminar ‘One Life Two Realities’, waarbij ze zich focussen op het transformeren van belemmeringen, wat resulteert in meer flow en zelfvertrouwen.

Scroll to Top