Referenties

Logokbc


Als ik met Karen samenwerk, vergeet ik door haar persoonlijkheid en aanpak weleens dat ze externe is. Karen toont een zeldzame flexibiliteit en vanzelfsprekendheid in de tijd die ze vrijmaakt om met ons mee na te denken, een proces van a tot z mee vorm te geven. De betrokkenheid waarmee ze dat doet, creëert goesting en energie. Als procesbegeleider in groepssessies hebben we in Karen intussen het volste vertrouwen. We zijn niet alleen een bron van ervaring rijker. In de omgang met haar cursisten/coachees komt haar laagdrempeligheid, inlevingsvermogen, geduld, maar ook haar durf om te confronteren naar boven. Makkelijk zijn groepssessies met Karen nooit. Diepgaand, bewustmakend en leerrijk zijn ze des te meer.
Lien WeekersAdviseur Leren en ontwikkelingKBC Bank en Verzekeringen

 rabobank_logo 

Als coach heeft Karen mij geholpen om tot inzicht te komen in de daadwerkelijke oorzaak, waar haar voorgangers meer bleven hangen in de symptomen.Zij doet dit op een prettige manier, één die bij mij past en ervoor zorgt dat het werkt. Ik heb de regie over het traject en Karen begeleidt mij op een persoonlijke en doortastende wijze. Ondanks dat elke sessie intensief en daardoor vermoeiend is, geeft het mij energie en heb ik achteraf altijd een lekker en voldaan gevoel. De sessies met Karen zorgen ervoor dat ik meer voldoening, rust en geluk vind in mijn werk.
FerryInformatiemanager in het BankwezenRabobank

 

rabobank_logo 

Karen kan haar klanten zelf te laten ontdekken hoe ze zich kunnen ontwikkelen. Juist doordat het een eigen ontdekking is, heeft het groot effect. Ik ben blij haar ontmoet te hebben.
Wim Van ReenRabobank

csm


Ik heb het geluk gehad om Karen als coach te ontmoeten in een zeer moeilijke periode in mijn leven.  Mijn energie was volledig verdwenen. Ik sleepte me door de dagen heen tot mijn lichaam mij dwong om te stoppen. Even stoppen met werken, even stoppen met de waan van elke dag en tijd nemen om mezelf opnieuw een juiste plaats te geven in het geheel. Karen heeft in dit proces een belangrijke rol gespeeld. Door me een heldere kijk te geven op mijn energieblokkades, door me in te laten zien dat er wel degelijk kracht in mij zit,  door mijn hoofd en buik terug op één lijn te plaatsen. Karen is begripsvol, zeer nabij maar ook confronterend en beschouwend waar nodig. Zij heeft me terug 'op weg' geholpen, mijn energie laten stromen en me opnieuw kracht gegeven. Kracht om zelf anders naar dingen te kijken, kracht om mijn grenzen beter te bewaken, kracht om verdriet toe te laten en kracht om gewoon blij te zijn. Bedankt Karen, je hebt een blijvende indruk op me achtergelaten!
ElsProduct ManagerCSM

 

Scroll to Top